Skip to main content
  • Mindfulness training op het werk? SeeTrue Incompany!


    Incompany Mindfulness Trainingen

Mindfulness training op het werk? SeeTrue Incompany!

Ook bedrijven kennen een bewustzijn en een eigen moraal. Deze wordt grotendeels gevormd door het bewustzijn van de medewerkers van het bedrijf. In onze trainingen richten wij ons op de werknemers van een bedrijf. Dit kan variëren van stressreductie trainingen in het kader van verzuimpreventie tot trainingen voor het management waarin we ons richten op het vergroten van het bewustzijn van het bedrijf.

Het is onze missie om mindfulness voor iedereen beschikbaar te maken! Juist in deze onzekere tijd kan mindfulness je helpen met stress om te gaan. Mindfulness vraagt inzet en motivatie. Daarom is een mindfulness een zeer waardevolle manier om jezelf erin te trainen. Trainen in aandacht. Dat is wat je doet. Je maakt kennis met het hier en nu en gaat ervaren dat een mindfull leven je een waardevol leven geeft. Met meer veerkracht.

Aanbod Mindfulness op het werk

Mindfulness training (totaal 16 uur, verdeeld over 8 dagen)

Deze training is gebaseerd op de mindfulness based cognitive therapy en is aangepast voor het bedrijfsleven. Daar waar de therapie-variant zich richt op psychische klachten, is deze training gericht op omgang met stress en druk. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan hoe we creatief en open kunnen blijven in ‘zwaar weer’.

Mindfulness Based Coaching

Individuele coaching gebaseerd op mindfulness. Deze coaching kan gericht zijn op onder andere leiderschap, reïntegratie, outplacement en loopbaan planning.

Mindfulness Based Coaching

Mindfulness kennismakingsworkshop
(1 uur tot 4 dagdelen)

Mindfulness training (totaal 16 uur, verdeeld over 8 dagen)

Training op maat

Je kunt contact met ons opnemen om een training geheel op maat van uw bedrijf te maken.

"Meditatie kun je het beste zien als een manier van zijn 
in plaats van als een techniek of verzameling van technieken."

Jon Kabat-Zinn